Categories
Uncategorized

Var är pandemin?

swineflu

Det jag kommer att skriva här är ett sammandrag av data som finns på nätet. Många andra skriver om det, jag har varit motvillig, även om om jag har nämnt svininfluensan i ett tidigare inlägg. Jag har helt enkelt ansett det inte vara så viktigt. Lite influensa behöver man väl inte hetsa upp sig över, har jag tänkt. Och för den delen, vaccinet kommer ju snart. Men jag har ändrat mig.

Då så många av de senare uppgifterna varit så entydiga, och så störande, har jag beslutat mig att ställa mig i raden av alla de som skriver om denna hantering. Det här handlar inte om en normal flunsa och de bestyr en sådan kan innebära, utan det här kan vara den största skandal som någonsin uppenbarats i vår historia.

Jag besökte en homeopat idag. För övrigt en oerhört intressant upplevelse som ledde till en diagnos av ett problem som läkarvården misslyckats med att ge mig. I sammanhanget frågade jag – bara för att det kunde vara kul att höra vad en homeopat tycker – om det är mödan värt att ta vaccinet mot svininfluensan, varvid jag fick ett rungande NEJ!! till svar.
”Då får du influensan”, fick jag veta. Jag fick mig också till livs en redogörelse för patienter som drabbats av grava och långvariga lungbesvär efter att ha tagit vaccinet.

Homeopaten tipsade mig sedan om Viera Scheibner. Det är en australiensk kvinna i 80-årsåldern som är känd för att vara en av dem som vet mest om vacciner av alla nu levande på jorden.

Jag googlade detta namn och lägger in en youtube som jag tror inte är en av de vanligaste som brukar visas i sammanhanget. Det är en video från ett radioprogram, där ytterligare en högt skolad expert finns med.

(det är 6 delar totalt: Se alla delarna här!

Men, för att sammanfatta en tids studium av varierande källor, så har vi detta scenario:

Virus – INTE bara vaccinet – är framställt i laboratorium. Det finns åtminstone ett kliniskt bevis på att virus tillverkats med avsikt och spridits bland människor. I den här videon berättas om att viruset upptäcktes i Mexico och var då en helt ny virusform, som vi saknade naturlig immunitet emot. TROTS DETTA råkade som av en händelse vaccinet finnas, fixt och färdigt, redan då!

Läkemedelstillverkaren Baxter, som anmälts av journalisten Jane Bürgermeister (som jag rekommenderar er att se en annan youtube av), levererade en sändning av 72 kilo vaccin (vilket motsvarar tusentals och åter tusentals doser) till Tjeckien.

En laboratorieassistent där beslöt att göra en extra säkerhetskontroll (han hade inte behövt, men något fick honom att göra den), varvid han injicerade vaccinet på ett antal vesslor – och alla dog.

Det visade sig att vaccinet var kontaminerat med fågelinfluensavirus. Ni kommer väl ihåg fågelinfluensan? Den som det också varit ett liv om, jag tror det var 2005. Detta virus är mycket farligt, och ska ha en dödlighet på över 60%.
Jane Bürgermeister anmälde Baxter, och det finns videoupptagningar om besök på företaget, där ansvariga vägrar uttala sig.
Det är näst intill omöjligt, säger experter, att kontamineringen skulle ha skett av misstag, i betraktande av de extremt strikta rutiner som följs.

Trots att incidenten anmäldes hände inget. Tystnad råder från alla ansvariga håll.
Den myndighet som har det högsta ansvaret, WHO, gjorde aldrig någonting. I alla fall har inget hänt än. Men det har medgivits i media att WHO har betalats av läkemedelsföretagen. Detta måste anses vara en seger för alla ”konspirationsdårars” envishet.

Den finns bevis för att WHO sände det dödliga fågelinfluensaviruset till Baxter.
Under pågående polisutredning har Baxter alltjämt grönt ljus från WHO att fortsätta leverera vaccin till hela världen, däribland EU.

Om inte den här tjeckiske laboratorieassistenten hade gjort en extrakontroll, hade en pandemi – orsakad av vaccin – med miljontals döda varit ett faktum nu idag! Något var planerat här. Är det därför det fumlas så mycket nu med vaccin som ”dröjer”? Under tiden som media försöker upprätthålla bilden av en rasande pandemi, och att det meddelas oss att “en ny mutation som går djupare ner i lungorna“, uppstått?
Är det därför som WHO plötsligt ändrade sin definition på vad som är pandemi från:

”En influensapandemi uppstår när ett nytt influensavirus dyker upp
som människor saknar immunitet mot. Vilket resulterar i flera samtidiga epidemier över världen med ett stort antal döda och sjuka.”

Till (OBS: denna ändring gjordes i maj 2009. Incidenten där 72 kilona kontaminerat vaccin upptäcktes, skedde alldeles innan!):

”En influensapandemi kan uppstå när ett nytt influensavirus dyker upp som
människor saknar immunitet mot.”

Villkoret ”stort antal döda och sjuka” togs bort!

Denna ändring gjordes för att något ”gick snett”? Ett ”stort antal döda och sjuka” var planerat? Men, ser ni, nu hände det ju något, och för att ÄNDÅ kunna deklarera PANDEMI – och tjäna de pengar man hade tänkt sig – måste en ändring göras.

EDIT 2020-09-05. Nu i Coronatider är det läge att fråga sig huruvida denna nya pandemi verkligen är värre än en vanlig säsongsinfluensa. Efter lagändringen är det alltså helt legalt att deklarera pandemi även för en sådan!

Därför har vi nu idag – trots att all opartisk statistik visar att influensans kulmen har passerats – denna hysteri, och denna pinsamt tydliga tystnad från media. Det finns också bevis för att viruset aldrig var så farligt. Den vanliga säsonginfluensan kräver fler dödsoffer per vecka. Men den orsakar ingen hysteri.

Om Pandemi har deklarerats, deklareras tillståndet EMERGENCY i ett land som USA. Då träder helt andra ”lagar” i kraft, och presidenten tilldelas diktatoriska befogenheter (efter ett avtal som G W Bush skrev under 2007. Obama har inte rivit upp detta), och det betyder att individen ifråga om vaccinet fråntas all rätt till ersättning från regeringen för skador som orsakas av vaccin. Läkemedelsbolagen själva åtnjuter sedan förut total amnesti. Det sista är jag inte helt säker på, dock.

Och det är kanske här det sitter? Enligt lag kan inte ett läkemedelsföretag åtalas?

Själva kan de – i maskopi med korrupta myndigheter – stifta nya lagar när det passar dem…

President Obama har faktiskt redan deklarerat EMERGENCY. Varför? WHO, som vi vet betalas av läkemedelsföretagen, har deklarerat global pandemi! Och här finns ENORMA PENGAR att hämta.
Och vaccin är färskvara. I synnerhet om det är kontaminerat med levande virus. Är det nu så att det har framställts, så måste det användas nån gång.
Det finns rapporter om att soldater drillas för att tvinga massorna till vaccinering.
FEMA träder nu in, som den myndighet som ”handhar” sådana här situationer.
Det här är ingen trevlig myndighet.

Grekland och Polen gör stenhårt motstånd mot vaccineringarna. I Tyskland råder en stark opinion mot det. I alla länder som påbörjat massvaccination har antalet insjuknade stegrats.

Det ska till sist nämnas att vaccinet innehåller massor med giftiga ämnen, många är direkt cancerframkallande. Här finns ämnen som leder till autism och förlamning.  Allt handlar naturligtvis om pengar. Ofattbara summor, som inhöstas globalt, från alla länder.

Se denna JK-anmälan gjord av Leif Arnold (det är alltså anmält i Sverige också):
http://docs.google.com/fileview?id=0B7ZULk176_rKYmRmZWNkMzYtNzg3My00NzYxLWE3NGMtYWNiMjhiODAwNzE4

Jane Bürgermeisters anmälan mot Baxter:  http://www.vaccinationsfaran.se/pdf/Burgermeister%20brottsanmalan.pdf , samt hennes sajt där det finns MYCKET att läsa: http://www.theflucase.com/

Uppdatering 2009-12-07:  Baxter medger att incidenten med de 72 kilona kontaminerat vaccin har inträffat, och att de ska “vidta nödvändiga åtgärder”. Se videon som finns här:

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1732%3Abaxter-admits-contaminating-72-kilos-on-main-stream-television-&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

EDIT 2020-09-02: Sajten theflucase är tyvärr borttagen. Men se här en youtube om de 72 kilona:

Uppdatering 2010-01-12: Här en praktisk handledning i hur man kan tillverka sitt eget vaccin!! Jag fann denna eminenta youtube på HC Barregrens blogg!

http://www.youtube.com/watch?v=I88fDGPA7wM&feature=player_embedded

10 replies on “Var är pandemin?”

Hej! Vi två har setts förr då i Marcus Birro´s blogg för några år sedan. Hittade dig för ett tag sedan genom ett sökord på googles, så kan det gå;)

Ja detta har vi diskuterat hej vilt det senaste halvåret. Nu skrattar inte häcklarna längre kan jag säga. För även de har nu fått se dessa fakta uppenbara sig och som inte längre går att frånse!

Vi människor är tyvärr väldigt aninglösa och tror som oftast på vad auktoriter går ut med, och frånser ofast att det finns näringsintressen bakom. Det som fick mig att gå i taket är när de började köra med känslomässig utpressning att vi skulle vaccinera oss för andras skull!? Dessa människor har väl aldrig diskuterat solidariet mot sin näste någon gång tidigare varför just nu?!

Ja det finns mycket att säga om detta men är just nu lite för trött efter att sett miljödiskussionerna inför Köpenhamn-mötet, som är nästa nöt att knäcka;)

Mycket läsvärt inne på din blogg måste jag säga, så vi syns igen:)

Hej Yvonne!
Jag kommer ihåg dig! Det känns som om det är 10 år sedan fast det kanske är bara ett par år… kul att du hittade hit! Marcus bloggar igen under annan address, men det är inte riktigt som det varit…

Såg du den här videon?

Upplyftande att höra att folk vaknar upp ur den här skiten. Vi är så indoktrinerade att lyda auktoriteter att vi bara gör det, automatiskt. Vi tar för givet. Och vi tror inte att något skulle kunna vara SÅ fel.

Och som du säger, “för andras skull”, för att inte utgöra en smittbärare så måste vi vaccinera oss. Man kan skapa grupptryck på detta vis.

Det här är hemska saker när man börjar nysta i det. Men vi måste tyvärr göra det.

Är detta den nya typen av krig?

Glädjande: En av de “anklagade” på listan, Alois Stöger, som varit en av de hårdast drivande att genomföra vansinnet, har gjort tvärt om:

“After Austrians refused to flock to the vaccine centers to take their untested swine flu jabs as the Health Minister Alois Stöger urged them to, Stöger has done a sudden about face and is now presenting himself as a critic of WHO for declaring a pandemic level 6 because of a mild flu.

Stöger has, therefore, just admitted that the entire swine flu pandemic is a fraudulent scam.”

http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2157%3Aaustrian-health-ministers-admits-no-pandemic-criticses-who-&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=sv

Ja det känns så faktiskt. Har varit inne på hans nya blogg också och håller med dig det är inte samma sköna “klubb-stämning” där som det var på den gamla;)

Visst är det skönt att fler vaknar upp och inser att världen styrs av kommersiella intressen inte humana, och att politiker får sin info från 80% av näringslivets lobbyister. Och i dessa händer lägger vi både vår framtid och våra liv i..!!
Jag såg filmen nyss då jag var för trött härom natten och jag har hört detta från flera källor nu. Vad som är mycket roligt att höra är att samveten också vaknar upp från såna som Stöger!:) Att det finns giriga och cyniska människor vet vi ju, men när man får höra att även viruset även är framodlat, då börjar man undra mycket särskilt över läkemedelsmaffian.

Jag har tidigare varit lite skeptisk till konspirationstänkande även om jag vetat sen länge att det finns en styrande maktelit, men nu för tiden börjar jag undra över mycket! Såg i en tidigare tråd att du lade in Zeitgesit, jag blev lika chockad som du då jag såg den för något år sedan:O

Om du känner för det är du välkommen in hit och dela dina tankar, där vi pratar om typ allt i frågor som dessa;) http://illuminati.ifokus.se/

Nu ska jag kolla på dina llänkar som du lagt till här.
See You:)

Tack för länken, Yvonne
Illuminati eller inte. Klart är att det alltmer framgår att det är ett litet “sällskap” som styr världen. Helt enkelt toppen av maktpyramiden.

Du är sannolikt tuff nog att se Walter Veiths video om Secret Societies. Vet inte om du har sett den redan, jag sökte som hastigast på den där sajten men fann inget om Veith. Skulle vara intressant att höra din kommentar om detta:
http://video.google.com/videoplay?docid=-5505313512583412097#

Jag håller med dig om att detta är en komplicerad och svår fråga. Men jag blir lite osäker på om du fortfarande tycker den är svår. Du verkar rätt säker på vad som är rätt och fel här. Det är ok. Jag bestämde mig för att ta vaccinet efter att studerat både för och emot så grundligt jag kunde. Det var inget enkelt val. I mitt svar till dig på min blogg raljerade jag lite över vaccinmotståndet och står för det. Det är lätt vet du att fastna i rigida tankestrukturer runt rätt och fel. Det är aldrig fel att zooma ut och skratta lite. Visst kan man skoja bort viktiga frågor och använda skrattet som en försvarsmekanism. Jag ser det. Men jag ser också hur ett överdrivet allvar och krampaktigt tänkande ofta leder åt helvete fel.
Som du vet är jag utbildad homeopat och har arbetat inom alternativmedicinbranschen i flera år. Alternativmedicinens aggresiva polemik i vaccinationsfrågor har alltid förbryllat mig. Inte för att jag är rädd för att svälja några hårdsmälta sanningar utan för att jag har ett inbyggt motstånd mot att köpa någon typ av svart-o-vitt-argumentation och den selektiva och ofta spekulativa bevisföring man då måste stödja sig på.¨
Nog om det. Jag undrar bara – när blev det så viktigt för dig med vilka stories som är sanna och vilka som är falska. Kan du inte se att ALLT är stories? Kan du inte se att “Life is but a poor player … it’s a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing”.??
Kan du inte se att den här kroppen inte är VAD vi är? Hur kan det då bli så viktigt med vad vi stoppar in i den eller låter bli att stoppa in i den?
Från vilken identitet pratar du när du hetsar upp dig över kroppens väl eller ve?

Hej Björn

Oj, jag hade totalt glömt bort att du ju är homeopatutbildad du med!!
Skulle vilja ha ett snack med dig om detta, för jag blev rätt så intresserad måste jag säga, och jag mår redan bättre på den här kuren jag fick därifrån.
Men det var en mycket lustig undersökning, som jag antar att du vet mera om…

Och det här med vaccineringen och varför jag plötsligt engagerar mig i detta: Man kan
se det som en annan del av uppvaknandet. Det kollektiva uppvaknandet. Det hjälper också det personliga uppvaknandet. Och det ÄR något sjukt i den här historien.
Tack vare att folk reagerar nu världen över, så börjar nu även de inblandade dra sig ur
och kritisera WHO. Är hela FN korrupt? Vi har Climategate-skandalen också (jag ska skriva ett inlägg om den)
Fascistiska vindar börjar blåsa obehagligt nära, och visst är detta en “story”. Visst lever vi vidare oavsett. Det gäller att inte identifiera sig med dramat. Trots detta kan man verka för medvetande och uppvaknande. Man kan verka för minskat lidande. En tanke är också att få upp medvetenheten om massmedias beteende och respekten för överordnade.

Rätt och fel här? Vad tror du? Skulle du tagit vaccinet nu idag? Var du tvungen att vaccinera dig pga ditt jobb? (minns inte om jag frågat dig förut om det)

Du ville diskutera de här eventuella planerna på drastisk global befolkningsminskning med mig, men då tyckte JAG detta var så absurt och långsökt att det inte var av intresse ens. Ja, det var inte SÅ intressant, tyckte jag…

Är det rätt att döda två tredjedelar av jordens befolkning? Ska man säga något, eller tänka på sig själv? Är det bättre att vara bland de som dör än att vara med i den sista tredjedelen? Det tror jag absolut att det är! Därför är det bättre att säga något, och verka för ett kollektivt uppvaknande. Så kanske all den här skiten rivs upp! Så kanske vi får ett förlopp med minskat lidande…

Du som jobbar på apotek borde ha lite koll på det här som jag inte kan ha. Om flunsan vore så farlig som det har sagts, skulle det inte märkas på apoteket?

Jag har inte hört talas om någon som fått svininfluensan utöver det som sagts på löpsedlarna. Det är inte ovanligt många sjukskrivna på arbetsplatserna heller, efter vad jag hört från min bekantskapskrets. I England klassifierar man nästan allting som svininfluensa för att få upp statistiken…
Global pandemi är alltjämt utfärdad. Vi kan bli tvångsvaccinerade allihopa. Är det rätt?

ÄR vacciner av godo? Jag har säkert en överdrivet negativ åsikt om det nu. Men OK, att ta ett vaccin mot nåt innan man åker till Borneo, det är nog i sin ordning. Men jag menar den här typen av pandemivacciner…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *