Categories
Uncategorized

Mysteriet Saint Germain

macbethWilliam Shakespeare (1564 – 1616) är Englands nationalskald och världens störste dramatiker. Eller är han?
Det finns en annan teori om Shakespeare som leder vidare till de mest halsbrytande märkligheter man kan tänka sig. Jag överdriver inte det minsta. Jag sätter en slant på att om du inte tidigare har hört talas om den här historien, så är detta det konstigaste du läst…

Shakespeare omnämnde aldrig sina verk i sitt (annars mycket detaljerade) testamente, och man har aldrig funnit något skrivet med hans handstil –  som f.ö var så tafflig att det förefaller troligt att han knappt kunde skriva sitt namn.
Det finns inga brev till eller från någon med namnet William Shakespeare.

Varken hans föräldrar eller hans dotter, var läskunniga. Mycket talar för att han inte var det själv. Hans (mycket valhänta) namnteckningar stavar namnet ”Shakspere”.  Och jag undrar om han ens hette detta, eller om han fick betalt för att ta sig namnet? (personlig reflektion)
Han existerade förvisso, och var född i Stratford-Upon-Avon som vi lärt oss,  han hade anknytning till teater,  men troligen blott som skådespelare (meningarna går isär). Han ska ha varit delägare i ”The Globe”, teatern som byggdes 1599.

sirfrancisbaconFörfattandet av hans makalösa dramer och sonetter var det – i vår teori – inte han som stod för, utan Sir Francis Bacon (1561-1626?). Jag sätter frågetecken efter sista årtalet, av skäl som kommer att förklaras senare…
Den här teorin är inget senkommet påfund utan uppkom sannolikt bland kritiker i London redan medan de berörda herrarna levde.

Francis Bacon var en extremt begåvad person. Han hade tusen järn i elden, och han lär ha haft en intellektuell förmåga som saknar motstycke. Han var advokat, filosof, statsman, lordkansler och vetenskapsman. Han utförde extraordinära bedrifter inom vart och ett av dessa områden. Plus att han alltså var en lika extraordinär poet, som i själva verket VAR William Shakespeare.
Hans tjänstefolk och närmaste har rapporterat att han under bara en morgon kunde utföra vad som borde tagit veckor i anspråk. Han skrev oerhört snabbt, och det var genialt.

Han ska ha gett vetenskapen en helt ny skjuts framåt (kraften bakom den vetenskapliga revolutionen), och han ska ha haft lika stort inflytande på kultur och bildning; han var en drivande kraft bakom kolonialiseringen av Amerika, och kan ha haft idéer som var långt före sin tid.

Han var dessutom verksam i diverse esoteriska sällskap, såsom Frimurarna och Rosenkreutzarna (det kan även ha funnits ett som kallades Spear Shakers!) Naturligtvis var han en omdanande kraft här också. Kanske ligger förklaringen här? Det fanns en visdom som behövde hemlighållas, som han inte kunde skriva om öppet, och som ”krypterades” in i Shakespeares verk, åtkomliga medelst ett avancerat system av koder (det finns mycket att studera om detta, jag har inte läst en bråkdel..). I sitt verk The New Atlantis sägs han beskriva han ett samhälle styrt av Rosenkreutzare, kanske också att det ligger som underlag för det han tänkt sig om USA.

“The life of Shakespeare is a fine mystery, and I tremble every day lest something should turn up.”
-Charles Dickens

Och något har kanske dykt upp?

Francis Bacon lär officiellt ha drabbats av en simpel förkylning, vilken ändade hans liv, 1626. Det finns emellertid invändningar mot att så skedde:

“Sir Francis Bacon made it appear that he died on Easter Sunday 1626, and he even attended his own “funeral” in disguise. He traveled secretly to Transylvania (now part of Romania) to the Rakoczy Mansion”

Han tog en droska till Transsylvanien!

På plats där blev han en mytomspunnen greve: Comte de Saint-Germain.

comtedesaintgermain2Denna greve åldrades aldrig. Han såg alltid ut att vara i 40-årsåldern. Han är känd som ”The Wonderman of Europe”. Den europeiske mirakelmannen. Han talade åtmistone 12 språk (bl a ryska och österländska språk) flytande, utan minsta accent. Han hade en oerhörd bildning, ett fantastiskt minne, karismatisk konversationsförmåga, dragningskraft på kvinnor, och han hade alltid massor med juveler på sig, som han gav bort frikostigt till höger och vänster.

Han var ytterst belevad, och ofta bland sällskap, men han sågs aldrig äta eller dricka något offentligt. Han var mycket förmögen, men hade aldrig några tillgångar i någon bank. Han var alkemist! Och frågan är om han faktiskt var mannen som bemästrade detta nobla hantverk?

Han hade också en ytterst anmärkningsvärd förmåga att fixa till diamanter, ”rena” dem på något sätt, som ingen annan kunde. Eller kunde han skapa dem? Han hade alltid en massa, och de var av oskattbart värde. Ingen vet varifrån de kom. Han köpte dom aldrig nånstans ifrån.

Det sägs att hans kunskaper inte var lärda genom böcker.

Han kunde skriva samma dokument med varsin penna i vardera hand simultant, och de var identiska. Man kunde lägga dem över varandra och de överensstämde perfekt.

Greven försökte ena Europa i ett slags Förenta Stater, likande USA . Han lade fram sina planer för Napoleon Bonaparte (som var fascinerad av Saint Germain), men Napoleons begär ville något annat. Så det sprack.

Voltaire säger följande om Saint Germain:

“A man who knows everything and never dies.”

Han hade alla begåvningar Bacon hade, men vi kan nu lägga till healer, artist och musiker. Han var en överdådig violinist….
Jag vet, det börjar bli tröttsamt… phu!

När jag hörde talas om detta kom jag att tänka på en annan greve…
castlebranVisst måste väl Bram Stoker ha haft den här historien i bakhuvudet när han skrev Dracula 1897? Bokens greve var även han belevad, extremt bildad och kunnig, förmögen, hade dragningskraft på kvinnor, var språkkunnig, sågs aldrig äta något, och åldrades inte – och var alltså även han greve, i Transsylvanien! Det har diskuterats hur det kom sig att Bram Stoker, som la ner en mångårig research och blev kunnig i Rumänsk historia och folklore, valde att skildra en sådan här gestalt istället för den han tveklöst borde ha känt till – den “riktiga” Dracula, dvs Vlad III Tepes, “Pålaren”. Så oavsett om han ville skildra en vampyr, varifrån tog han egentligen den här karaktären?

Är detta (Dracula) en  pervertering av Saint Germain?
Det finns något i hela den här historien som fascinerar och oroar.
Lite som att det goda aldrig får vara ifred (inget ont om Stoker nu)
Något vill alltid åt det goda, fördärva, förleda, förvränga, infiltrera, utnyttja i andra syften. Det som är ont är aldrig självständigt utan har alltid ett original av godhet som det förvränger.
Varför det är så vet vi inte. Vi bara vet. Och vi ser det hända hela tiden…

Saint Germain var självklart även han involverad i de esoteriska sällskapen, Frimurarna och Rosenkreutzarna.  Och nu mer än någonsin.
Kan det vara så att det finns något också på det här planet (som jag personligen upplever som lite ”intimidating”), något som är mycket gott, men som genast drar till sig ont?
Något oroande dyker nu upp: Illuminati.
Illuminati infiltrerade de tyska Frimurarna. Saint-Germain kände Adam Weishaupt (Illumimatis grundare):

”… the German Freemasons were infiltrated by Adam Weishaupt of the Illuminati, whom the Count knew personally, knowing his intent and evil core

Illuminati är som bekant generatorn #1 till de nutida konspirationsteorierna, enligt vilka de strävar att ta över hela världen (de styr just nu USA enligt dem). De räknar troligen in medlemmar inom det globala bankväsendet (Rotschild, Rockefeller, Morgan mfl…)

Saint Germain var mycket god vän med franske kungen Louis XV. Så mycket att det väckte konflikter vid hans hov. De och någon till kan ha bedrivit alkemi här, lite i skymundan. Det finns inga uppgifter om någon Saint Germain vid studium av Louis XV.
Och det gör det inte annars heller. Det är först alldeles nyligen jag hörde talas om den här historien (och jag anser mig inte helt obildad), det känns som att den har tystas ner.

Comte de Saint-Germain levde officiellt fram till 1784. Men han ska ha setts vid liv åtminstone 1821:

“I have seen Saint-Germain again,” wrote Comtesse d’Adhemar in 1821, “each time to my amazement. I saw him when the queen was murdered, on the 18th of Brumaire, on the day following the death of the Duke d’Enghien, in January, 1815, and on the eve of the murder of the Duke de Berry.”

Och det finns vaga rapporter om att han ska ha setts också så sent som 1900, i Tibet. Ingen vet när Saint Germain dog.

Napoleons lakoniske ättling Napoleon III var även han fascinerad av Saint Germain. Han genomförde under senare delen av 1800-talet en omfattande utredning om honom, och dammsög alla källor och arkiv efter material om Saint Germain, vilket blev till en jättedossier. Dessvärre brann allting upp i det (för Frankrike) katastrofala kriget mot Preussen (som ledde till Pariskommunen). Det var nog synd. Där gick säkert mycket förlorat.

Nu tror du kanske jag har sagt allt, men du tar fel…

1875 grundade Madame H P Blavatsky det Teosofiska Sällskapet. Här utvecklades med åren en riktning som började omnämna ”The Ascended Masters”. De uppstigna mästarna. Här dyker Saint Germain upp igen, som ”The Chohan of the Seventh Ray”. Jag citerar:

“Saint Germain is Chohan of the Seventh Ray, the violet ray, of freedom, alchemy, justice, mercy and transmutation. He is the sponsor of the United States of America and the hierarch of the age of Aquarius, who comes bearing the gift of the violet flame for world change”

De uppstigna mästarna är kraftfulla andar, som levat som människor på jorden i en eller flera inkarnationer. Andra mästare i serien är t ex Buddha, Jesus och Konfucius. Saint Germain lär också ha inkarnerat som bl. a Platon, Christofer Columbus och profeten Samuel. Och en annan Bacon – Roger Bacon, under 1200-talet.

saintgermainTroligen är Saint Germain död vid det här laget, som människa. Men räkna inte bort honom för en sådan struntsak…

Kim Michaels, som jag omnämnt tidigare på denna blogg, är en kanal för de uppstigna mästarna. För den som väljer att tro så är det senaste vi i skrivande stund hört från Saint Germain,alias Francis Bacon, alias William Shakespeare, detta:

http://www.ascendedmasterlight.com/component/content/article/2-general/388-saint-germain

Kuriosa:
Det finns uppgifter om att Paracelsus genererade en profetia som möjligen förutspådde Francis Bacons uppdykande, ett tecken skulle vara en komet (den kom, när Bacon var 12 år gammal, vilken var den ålder då hans geni började låta tala om sig):

” When it comes, he predicted, it will be “a harbinger” of a great renovation of society—”the coming revolution,” he called it. The comet would announce a presence of “a marvelous being… who as yet lives not, and who shall reveal many things.” This being would be a master of all arts, bearing three divine gifts to change the face of the world”
Dessa tre ting kan ha varit:

” Bacon’s outer philosophical and scientific writings, the plays of Shakespeare, and his involvement with the Rosie-Crosse and Freemasonry”

Anm:
(”Lösa” citat  i den här artikeln kommer från websajter man hittar om man googlar ”Francis Bacon Shakespeare”, ”Bacon Saint Germain”, ”Saint Germain” osv.)
Här har vi några jag använt mig av:
http://www.ascension-research.org/germain.html
http://www.reversespins.com/supernova.html
http://home.att.net/~tleary/

21 replies on “Mysteriet Saint Germain”

Kittlande läsning. Naturligtvis har vi en drös pålitliga helpers som trots världens lön fortsätter visa på visdomen. Folk som tror att det bara rör sig om ett par snubbar för tusentals år sen … tja, nog låter det lite fattigt?

Tänker på kultur när jag läser detta inlägg. Min syn på kultur och hur den förändrats genom åren. Tidigare tyckte jag inte att kultur var så särskilt nödvändig. Idag värdesätter jag den i mycket större mått. Man kan slänga ur sig att allting här i världen är politik – och det är kultur också. Också – och hellre så. Kulturen kan också nedsmutsas med fåfänga och maktlängtan, ack ja, men är det inte alltid så att skönheten sitter i betraktarens öga (eller vad sinne som nu berörs) och det är upp till mig om jag låter mig perverteras?

Sist av allt tänker jag att det verkligen vore tusan om inte den väldiga verkligheten ska överträffa dikten. Vi ska inte vänta oss något mindre än det mest magnifika de stora konstnärerna genom åren låtit oss njuta av, förundras över, förälskas i.

And, Perra, nice to see you again. =)

Hej Rolle
Jo det är en kittlande historia detta.
Det är upp till en själv att låta sig perverteras, absolut. Men de flesta åker dit förr eller senare. Inget får vara “rent”. Vi lever ju i en relativ värld, allt är föremål för debatt, och allt som det debatteras om smutsas ner. De här snubbarna visar på det absoluta…

Tack för mycket intressant läsning! Anser du att St Germain genom sin kanal har något att förmedla som t.ex. Tolle missat? Är han bättre på att lyfta fram vissa sidor? Är han mer specifik och politisk? I så fall, hur har du blivit hjälpt av St Germains budskap?
Om han inte tillför något nytt är det ju bara positivt det också eftersom alla stora lärare fömedlar sanningen på ett sätt som bättre når vissa människor. Jag är bara nyfiken för jag har förstått det som att du anser Tolle vara en stor lärare. Har St Germain fått dig att se något Tolle säger i ett nytt ljus?

Hej Björn
Nja, jag har inte tagit till mig Saint Germain på samma vis som Eckhart Tolle. Han funkar inte på det sättet för mig. Men jag vet om många som är frälsta av hans budskap. Saint Germain går inte in på personlig nivå (det jag har läst), utan det är visdom på ett annat sätt…det är möjligt faktiskt att han är mera “politisk”.

Hej Björn!
Det är nog bra att du ställer frågan, för jag kan inte svara på den! Jag ser Germain som ett ostöpt ljus, något som kanske kan komma att utveckla sig till något, längre fram. Det kanske är därför jag väljer att ta upp Saint Germain i ett blogginlägg just nu? Det är för att själv arbeta mig fram till en uppfattning om honom. Självklart är det så. Du får mig att inse det, Björn!
Visst, jag har läst en del av det han säger på de här sajterna. Det är alltid stärkande men man görs alltid medveten om att man har ett ansvar själv.
Så jag kan inte säga mer än att jag odlat ett slags nyfikenhet på den här gestalten.
De här rönen om att han ska ha med Shakespeare att göra är helt otroliga och förtjänar helt klart mer forskning. Shakespeares verk har en sällsam klarhet. Det är liksom genomlyst av nånting, som inte liknar något annat. De ger speciella “vibbar”! Det har jag alltid tyckt, långt innan jag hörde om det här…

Hej Perra!

Tack för intressant artikel. Den fyller ut det lilla jag läst av och om St Germain.
Jag har också läst det där att Columbus, Shakespear, Francis Bacon, och säkerligen någon ur det bibliska sagodramat.
Liksom att Enok i bibeln, master of energy också inkarnerat såsom Nicolas Tesla – en av dessa figurer i våran historia eliten viljat sudda ut.
Liksom mycket annat eliten fortsätter sudda ut.
Och vi fortsätter prata om hur det kunnat vara/ skulle kunna bli!
Makten applåderar…..
Vi dumma får.

St Germain nämnde något i höstas om att han lämnat Vita Huset i Washington, då den förljugna regeringen så att säga satte spiken i kistan. Det nämns en hel del om “det violetta ljuset”, vad nu det innebär?

Kan din artikel i sin förlängning ge oss någon mera ledtråd om vad som händer just NU?

Underbart att du tar upp det här ämnet, för det har intresserat mig länge och jag har inte hittat någon på internet förutom från Ask real Jesus-sajten.

Hej så länge

Fredde

Hej Fredde! Tack för bra kommentar! Du får gärna sända mig mera info om Tesla, och hur/varför han suddas ut.
Just nu försiggår kraftfulla ågärder för att sudda ut Jesus. En kvinna som heter D M Murdock och kallar sig Acharya S gör vad hon kan för att bevisa att Jesus aldrig existerade, och att hela kristendomen är soldyrkan, med rötter i Egypten. Zeitgeiströrelsen har tagit till sig henne, men de vill inte erkänna det. Och Richard Dawkins drar land och rike runt för att bevisa att Gud inte existerar.

Och jag är verkligen ingen försvarare av Kristendomen. Men den har inget att göra med vad Jesus ville säga. Både Acharya och Dawkins utger sig för att sprida medvetenhet. Men sedan tar de steget att “när vi nu vet detta, ska vi inte stryka ut allting, en gång för alla?”. Då inser man att det inte handlar om en opartisk forskning från deras sida utan om att de VILL bevisa något. Någon vill åstadkomma en totalt materialistisk livssyn. Troligen för att själv kunna agera Gud?

Kan inte svara på exakt vad detta “Violet Light” är. Och det som sker, som sker NU, finns nog på de sajter du nämner. Jag har en känsla av att vi ser bara början på nåt.

Jag har ett lästips för er som är intresserade av det här. Jag ska själv omgående beställa hem denna från Adlibris, Expedition Shakespeare heteren… (det finns säkert flera böcker i ämnet, tipsa gärna!!)

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9150107887

Jag citerar infon från Adlibris:

Det har debatterats länge om vem som egentligen är upphovsmannen till alla Shakespeares verk. Det kan nästan förefalla otroligt att en köpmannason från Stratford skulle ha erövrat så mycket kunskap inom så vitt skilda områden som dramatikern Shakespeare. I Expedition Shakespeare är det själva bevisföringen som är oändligt spännande och inte minst för alla oss som inte är invigda i Shakespeares alla verk är detta en märkvärdig och fascinerande resa.

I Expedition Shakespeare träffar vi en nedtonad Erlend Loe när han möter den norske kyrkoorganisten Peter Amundsen. Amundsen visar Loe hur han använt symboler från bland annat Frimurarorden och Rosencreutzarna på Shakespeares dramer, sonetter och även från hans gravsten för att komma fram till, inte bara vem som är mannen bakom Shakespeares verk, utan även var originalverken finns bevarade idag – där det även finns en mycket större skatt och hemlighet bevarad.

Det är spännande, fascinerande och många gånger häpnadsväckande att följa Amundsen i hans bevisföring. Skulle han ha rätt måste världshistorien skrivas om! Det är bara att invänta hur omvärldens litteraturprofessorer ska reagera. Norska NRK börjar sända dokumentären om Amundsens jakt på skatten. Även SVT kommer att visa serien som sänds i fyra delar.

Hej igen Perra!

Det här med bevisföring ligger ju inte min påse precis – det enda jag tänker på är att Shakespears verk är kanaliserad, vilket kan ske genom vemsomhelst egentligen, och att bära stor kunskap och vara lärd är inte en merit i min bok, utan snarare ett hinder för att leverera livssanningar.

St Germain, som jag förstår är en av de uppstigna mästarna, som oxå kallas Det Vita Brödraskapet. Fast här ringer varningsklockor i mig. Nu är vi ute i hierarkibyggen, nu reser vi torn som måste falla…. dessutom finns en klang av alltför mycket faderlighet, lite väl mkt elitism (hur godhjärtad den än är).

Det violetta ljuset, the seventh ray, känns ändå som en kraft att lita på.
St Germain beskriver (i de kanaliserade meddelandena) också om “the power elite” och vårt perverterade ekonomiska system.
Jag tänker ibland på det världsekonomiska system som beskrivs i Samtal med Gud – del 3 – som känns helt igenom fullt genomförbart och samtidigt väldigt mänskligt. Där beskrivs det om frivilliga skatter (som inte behöver vara mer än 10 % egentligen) men även lönetak och lägstanivå.
St Germain har som jag förstår det en samhällspolitisk idé, och han ser också Europa som en spelplats att starta den här samhällsskapelsen. Med fyra länder som är närmast den konstruktionen, jag tror det var Holland, Tyskland, Schweiz och Danmark.

Om jag själv blickar ut i Europa så ses ändå extremhögern verka starkast i just nämnda länder…. en spegling kanske? som en föraning på motsatsen?

EU-val ikväll, jag la min röst på Gudrun Schyman faktiskt. Ett tag tänkte jag på Piratpartiet men det föll på den stora mängden MÄN i den kretsen (skrev jag fördomsfullt!).

Kanske att du faktiskt är inne på något ganska stort och omfattande ändå. Om St Germain lämnat sitt stöd för Vita Huset, och numer ser sin vision genomföras i Europa så bör det visa sig på olika sätt här. Inte minst genom EU-valet. Ska bli spännande ikväll.

Kolla upp Tesla (verksam i mitten av 1800-talet), där har du en kille som forskade kring Frienergi. Han sägs även vara samma själ som var Energimästare på Atlantis, som slöt sig med Det mörka prästerskapet och den lek med energier som också orsakade en polvändning ca 11500 är före Kristus födelse. En polvändning som var orsaken till det så kallade Syndafallet. Dvs stora översvämningar och istid. Ett trauma som enligt Barbara Hand Clow är inprogrammerat i våra cellminnen, något vi måste frigöra nu. Och många har redan börjat upplösa de där minnena.

Vi lever i intressanta tider Perra!

Tjo

Fredrik, jag tror vi ligger på exakt samma nivå vad St Germain anbelangar. Jag känner igen det du säger och håller med. Jag känner också exakt samma varningsklockor som du. Men jag drar inga slutsatser av det. “Hierarki” är ett mycket laddat ord, men det är för att vi kan bara koppla ihop det med ego. Vi vet alltför väl vart det leder, när egot är med. Men i St Germain’s “Golden Age” är egot avskaffat. Undrar just vad hierarki har för innebörd, då?
Även Francis Bacon talade om en Golden Age, och det nämns av folk som inte har en susning om St Germain….
Ska kolla opp Tesla! Vad jag såg som hastigast var att ekonomiska investerare gynnade Edison, som snodde allt från Tesla. Och Tesla fick gräva diken för att han fick inga jobb, efter brytningen med Edison..
EU-valet: Jag slängde in en röst på sossarna. Utan nån större “övertygelse”. Röstade mest för att inte missnöjespartier ska gynnas av lågt valdeltagande.. men som du säger, det kanske blir intressant?

Rolle,
jag såg precis detta. Igår faktiskt. Marcus Birro har definitivt tröttnat på bloggeriet. Det är så synd, även om Birro säger samma sak om och om igen. Han står för något det är så ont om.

Vad handlar det där om?
Birro vs stolpskottet Schulmann som jag förstår det.

Jag minns att Björn Ranelid varit drabbad av den där avundsjukan också. Jante i omvänd form. Parasitering av en självständig människas energi.

Fast Birro står stark i det där i alla fall.

Men…

Kanske en Perra J-krönika om den mediala pennalismen?

Tjena Fredrik!
Vad det handlar om? Troligen små människor som ser stora möjligheter, med storartat småaktigt resultat. Men Birro å sin sida är också en ganska ego-driven typ och drar gärna till sig “trubbel”. “De måste bekämpas”, är Birro säker på, och så går han till angrepp mot person. Istället för att öka medvetandet, ifrågasätta egot och dualistiskt käbbel.
Ett sjudande italienskt temperament underlättar inte precis
Frånsett alla hans brister gillar jag Marcus Birro för han har nån slags sällsynt ådra, en känsla.
Ska jag skriva om medial pennalism? Vad får dig att tro att jag är kapabel?
Medial pennalism är bara en sida av något mycket större, tror jag. Det är ett spel om makt, och om att följa. Ett sätt för följare att utöva makt. Tänk att kunna snärja en “kändis” med några riktigt utstuderat jävliga meningar! Det göder egot till max.
De blir ofta så mycket grymmare än de som har verklig makt (dvs makt i form verklig kunskap, insikt och visdom som de aldrig skulle missbruka).
PS: Läser din bok! Återkommer om detta! (Jag är en långsamläsare..)

Tjo flöjt igen,

Varför jag vill att du ska skriva om medial pennalism?

Jo, det ska jag säga dig: Du skriver så förbannat klokt, rakt, enkelt, gripbart, utan att varva in ego (vilket jag kan göra/antagligen något italienskt däroxå i blodet). Du har en vidare syn, en skärskådan jag sällan varit med om. Om än alls! (Ta åt dig!!)
Di n kunskapsbank känns frisk, öppen och hjärtlig. Kärleksfull.

Därför önskar jag (med flera) att du tog dig an något om mediaklimat, mediamakt, kändisskap, alla de här yttringarna vi bombarderas utav dagligen.

Förresten, apropå Tesla: Linda Goodman har i någon bok, tror den heter Kärlekens väg, ämnat ett kapitel om honom. Det finns en annan “kanal” som heter Patricia Cori, hon har skrivit ett par böcker. I en av dem beskrivs Atlantis ingående, hur frienergisystem försörjde befolkningen, att Atlantis stora energimästare kallad “Akkaeneset – energins väktare”.

Genom manipulation av energier i slutet av Atlantis era så skedde energistörningar likt dagens projekt med “Haarp”, som kullkastade polerna bland annat.

Återfödd som Nikolas Tesla i mitten av 1800-talet bar han en gigantisk karmaskuld. Hans arbete är enormt omfattande. Dock blev han lika utfryst som alla andra genier av militären och den hemliga världsregeringen och dog utblottad och förnedrad.

Hans verk är dock på uppgång nu verkar det som. Fast var och hur vet jag inte!

Hej på dej!

Fredde

Fredrik: Tackar för detta! Tar åt mig så jag spricker, det var ett tag sedan jag inhöstade sådant beröm. Du är minsann inte dålig du heller, och jag tror banne mig inte jag skulle fixa att skriva en bok, som du har gjort!
Jag har provat (provar fortfarande då & då) men jag snärjer in mig i mig själv för mycket..jag vet inte vad som händer riktigt. Skönlittereratur är något helt annat än att skriva artiklar och inlägg. Undrar om det har med feedback att göra? Jag måste nog ha någon att skriva till, direkt liksom.

Rolle: Ja, den här Fredrik kan allt tala om var skåpet ska stå..

TUSEN TACK för detta inlägg. Jag har själv sökt efter St Germain på webben men inte hittat så mycket, men dina länkar på slutet ska jag nu kolla upp.

Och redan själva inlägget var upplysande. Vad gäller Shakespeare så tvivlar jag också på att denne funnits, dock är det svårt att leda i bevis. “You can’t prove a negative”; alltför många professorer och litteraturvetare har gjort sig ett namn på ATT HAN FINNS, så där har man inget att hämta. Men skoj att spekulera över att Bacon var mannen är det ju.

Well, mycket strålar samman här. Fina grejer. Prisa webben – och denna blogg!

Hej Svensson!
Så kul! Tack för din uppskattning!
Detta är verkligen något som “pirrar” och kräver ytterligare bevakning/forskning…
Det finns ett antal böcker i ämnet som man måste läsa, på google t ex denna:

http://books.google.se/books?id=6JYpKJy7mdsC&printsec=frontcover&dq=Shakespeare+code&lr=

Jag vet inte om den är den bästa, men den är klart intressant…
(Det lär vara begränsat antal tillgängliga sidor, men jag har läst åtminstone 160 sidor i denna och det är snart halva boken, ser ingen anledning att det ska ta slut…)

Och visst, det går inte att bevisa att nåt/någon “INTE”.
Ungefär som att det nu finns massvis med folk som “bevisar” att Gud eller Jesus inte finns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *