Categories
Uncategorized

First post

Hej grymma värld.

Jag är Perra J. Jag har äntligen lyckats starta en blogg. Jag har ingen aning om hur det kommer att bli. Grymt antagligen…

9 replies on “First post”

Förbannat andligt, känsligt, intelligent skrivet! Det är verkligen grymt! Livet är hårt, sa bonden; grymt sa grisen.

Så, det är du som är Perra J?

Jag kommenterar mig själv, liksom vi alla gör mer eller mindre medelst den mentala inavel som kallas EGOT… den här bloggen kommer att handla mycket om det. The voice in your head.

Ser fram emot att läsa om dina “röster”…. 🙂
Jorden är inte grym den är galen. Vi tror på våra röster och sedan har vi fräckheten att peka ut en liten grupp individer som öppet erkänner att dom hör röster och tror på dom. Vi kallar dom psykotiska. Själva tror vi på en röst som säger att vi styrs av förnuftet …

Det är exakt så, Björn. Vi är sinnessjuka, frigångare allihopa. Det är inget skämt utan ett faktum. Sanningen finns precis framför oss men vi ser den inte. Vi konceptualiserar den, sorterar in den nånstans så vi kan relatera till den.
Compulsive thinking. Eckhart Tolle belyser det så knivskarpt.

Björn Perraj.
Ni ska vara glada om ni hör röster. Ni ska vara glada om ni har ett förnuft som säger er saker.
I mitt huvud är det tomt. Vilket skrämmer mig så mycket att jag hittar på att säga en massa saker, akustiskt, men nu också här, i cybern…

Anders, du är nog den friskaste av oss alla.
S.k. lunatics, som för en högljudd dialog med sig själva på sanatoriet, är precis som många, kanske de flesta, av oss? Vi för denna dialog mera diskret bara. Det är jag inte den förste att säga. Compulsive thinking….

Kolla gärna upp Eckhart Tolle.

Naturligtvis kollade jag upp Token Tolle direkt.
Jag följde även en av dina vänners hänvisningar till någon annan som satt på en Pub och sa att man inte behöver söka längre. Det som finns att söka finns liksom redan framför en. Har för mig att Paulo Coelho, den spjuvern, blev mångmiljonär på att skriva samma sak fast på långt fler sidor papper i en bok som heter “Alkemisten”.

Eckhart vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om, jag finner honom inte lika rolig och underhållande som din kompis Björn clausens “Tony Parsons”, som sagt.

Jag ska försöka att vid tillfälle ge Eckhart en chans till. Men just nu är han tvärstopp för mig.
Han kommer inte in i mitt system alls.

Mjaaa…. du vet att..
Tolle, han ska kanske inte in i ditt system överhuvudtaget. Inte in i NÅGONS ‘system’.
Han vill visa dig hur du ska kunna släppa hela ditt system. Så att du kan andas.
Så det är bra att han inte går in i systemet. Det tyder på att du inte bara har satt en etikett på honom…

(Ovanstående gäller om du med system menar den ordinarie begreppskvarn vi alla går omkring med..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *